Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 715 ori

Astăzi începe primul tur al preliminariilor Europa League, ediţia 2012-2013. Majoritatea echipelor care evoluează în această fază a competiţiei sunt obscure, excepţie făcând Twente, Lech Poznan, Inter Baku şi Elfsborg. Echipa care a terminat pe poziţia a treia campionatul în Azerbaidjan, Inter Baku, se deplasează în Estonia pentru a o înfrunta pe Narva Trans. Gazdele sunt în plin campionat şi au reuşit să obţină doar 18 puncte în 15 etape. Oaspeţii, deşi sunt în pauza competiţională, au o valoare net superioară şi cred că se vor impune în această seară. Cota pentru un „2” solist este de 1.55. O miză de 7 unităţi ne va aduce un profit de 3.85 unităţi.

În prima ligă irlandeză, se dispută două meciuri interesante. Shelbourne primeşte vizita celor de la Dundalk, în timp ce Derry City se deplasează la UC Dublin. Există şanse mari ca în ambele partide să se marcheze mai mult de două goluri. Pariez câte 4 unităţi pe minim trei goluri marcate în fiecare dintre aceste partide. Cota de 1,85 ne poate aduce 3.4 unităţi profit.

Duminică avem câteva meciuri cu perspectivă în prima ligă din Brazilia. Sao Paolo primeşte vizita celor de la Coritiba. În cele şapte etape disputate până acum, gazdele au câştigat 12 puncte. Parcursul nu este unul grozav, ţinând cont de faptul că Sao Paolo este o echipă cu tradiţie, care se luptă în fiecare sezon pentru primele poziţii. Oaspeţii au reuşit două victorii şi un egal până acum. Pariez 8 unităţi pe un „1” solist. Cota pentru acest pronostic este bună, 1.45. Eventualul profit se ridică la 3.6 unităţi.

Liderul Atletico Mineiro primeşte vizita celor de la Portuguesa. Gazdele au cinci victorii, un egal şi o înfrângere în acest sezon, reuşind să marcheze de zece ori şi primind doar trei goluri. Victoria celor de la Atletico este cotată cu 1.35. Mizăm 8 unităţi pe acest pronostic pentru a obţine 2.8 unităţi profit.

Gremio, ocupanta locului 5 în clasament, se va deplasa pe terenul celor de la Santos. Deşi gazdele au în lot jucători foarte bine cotaţi, nu au reuşit să câştige niciun meci în acest sezon. Cu cinci rezultate de egalitate şi două înfrângeri, acestea se clasează pe locul 18. Pariez pe un egal în acest meci. Cota de 3.25 este foarte bună, dar şi riscul este pe măsură. Miza corectă pentru acest pronostic este de 3 unităţi. Aceasta ne va aduce 6.75 unităţi profit.

Succes!

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz