Mozaic: Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 875 ori

Săptămâna aceasta începem cu un meci drag nouă, Supercupa României. CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti se vor înfrunta pe Arena Naţională pentru a câştiga acest trofeu, aparent fără o importanţă prea mare. Ardelenii par echipa mai solidă în acest moment. Au câştigat titlul de campioană, au un lot mai valoros şi un antrenor cu rezultate mai bune decât Dario Bonetti. Ultima confruntare dintre cele două rivale a generat un adevărat circ în tabăra dinamoviştilor. Antrenorul “Câiniilor Roşii” şi-a suspectat mai mulţi jucători că nu-şi vor apăra corect şansele împotriva echipei antrenate de Ioan Andone, această „telenovelă” făcând deliciul presei sportive. Clujenii au avut un parcurs mai bun în perioada de pregătire şi cred că sunt favoriţi la câştigarea trofeului pus în joc. La casele de pariuri, victoria acestora este cotată cu 2.20. Cota este destul de bună, chiar dacă acest pariu pare unul riscant. Mizez 7 unităţi pe victoria echipei din Gruia. Acest pariu ne poate aduce un profit de 8.4 unităţi. 

Cupa Austriei ne aduce câteva meciuri interesante. Lask Linz primeşte vizita celor de la Spittal. Gazdele au prima şansă în această partidă şi pariez 3 unităţi pe victoria lor. Cota de 1.75 ne poate aduce 2.25 unităţi profit. Mattersburg se deplasează la Leoben şi pare să aibă un meci facil. Gazdele sunt o echipă modestă din a treia ligă, în timp ce oaspeţii sunt un adversar de temut în Bundesliga. Pariez 10 unităţi pe un 2 solist. Cota este mică, dar ne poate aduce un profit de 3 unităţi.

Un alt meci care pare dezechilibrat este cel dintre SC Retz şi Austria Lustenau. Oaspeţii sunt o echipă importantă în liga a doua şi anul acesta se vor lupta pentru promovare. Gazdele se zbat la mijlocul clasamentului în a treia ligă. Mizez 6 unităţi pe victoria celor de Lustenau. Cota de 1.50 ne poate aduce un profit de 3 unităţi. Supercupa Rusiei este o oportunitate bună pentru pariori de a face profit. Zenit întâlneşte pe Rubin Kazan, iar meciul pare foarte echilibrat. Cred că Zenit are un plus la capitolele valoare şi experinţă. Aceste atuuri o vor ajuta să câştige trofeul. Sezonul trecut, gazdele de astăzi au terminat pe primul loc, la distanţă de 12 puncte de cei de la Rubin, care s-au clasat abia pe locul şase. În ultimele cinci confruntări directe s-au înregistrat patru remize şi o victorie a campioanei. Există premise pentru un meci foarte disputat, în care vor marca ambele echipe. Pariez pe minim trei goluri marcate în acest meci. La o miză de 6 unităţi, cota de 1.95 ne va aduce 5.7 unităţi profit.

Începe prima ligă din Ucraina şi ne putem baza din nou pe Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk. Sâmbătă, echipa din Kiev primeşte vizita celor de la Metalurg Doneţk. Nu sunt prea multe de spus despre acest meci. Vicecampioana îşi doreşte un start bun de campionat şi trei puncte de la această partidă. Gazdele s-au impus de patru ori în ultimele şase întâlniri directe şi cred că vor reuşi o victorie şi de data aceasta. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1.30 ne va aduce un profit de 3 unităţi.

Succes!

About Cristi Iuhasz