Infopescar

Articolul a fost vizualizat de 2,998 ori

Ispas la Mondiale

În intervalul 24-29 iulie, echipa României Under 23 se va deplasa la Campionatul Mondial din Slovenia de la Radece. Din echipaj fac parte Adrian Aldea, Koszorus Botond, Doru Poiană, Dan Mateescu, Alex Găvan şi petroşăneanul Paul Ispas. Ultimul dovedeşte un progres fantastic în materie de cunoştinţe din domeniul pescuitului, de când este student la piscicultură şi, mai mult decât atât, ne-a promis poveşti uluitoare cu ştiuci de 12 kg. Vom reveni cu amănunte.

Pistă europeană la Hunedoara

Proiectul pentru regularizarea râului Cerna este în stadiul de discuţii cu potenţialele părţi implicate – Primăria Hunedoara, Agenţia de Dezvoltare Hunedoara, Apele Române, APS Hd, ANPA, Direcţia Agricolă Hunedoara. Iniţiatorul proiectului, Clubul de Pescuit Sportiv Staţionar Corvin, a identificat un tronson de 400 de metri de pistă, realizabilă în centrul vechi al municipiului Hunedoara, de-a lungul străzii Cloşca, de la poarta principală a fostului combinat şi până la poarta zgurii.

Români la CM de Feeder

Recent, o delegaţie de pescari români s-a întors de la Campionatul Mondial de Pescuit la Feeder desfăşurat în Belgia. Din echipă au făcut parte Adi Petrişor, Bogdan Vuculescu, Cosmin Brola, Zoli Lenghel şi Răzvan Butu. România s-a clasat pe locul 13 din 22 – un rezultat satisfăcător, dar nu suficient. Câştigători pe echipe au fost olandezii urmaţi de maghiari şi de englezi – elitele pescuitului european. Mai multe detalii despre modul în care au pescuit băieţii noştri şi despre clasamentul general, aflaţi de pe site-ul www.pescuitstationar.ro.

Tags: ,

About Bogdan Leu