SERV GEOCONS, pentru siguranţa construcţiilor de orice fel

Articolul a fost vizualizat de 1,306 ori

Societatea Comercială Serv Geocons S.R.L a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul în judeţul Hunedoara, localitatea Călan, în satul Strei-Săcel, la numărul 40. La început societatea efectua studii geotehnice pentru lucrări civile şi industriale, drumuri, lucrări edilitare, lucrări de stabilizare a alunecărilor de teren, depozite ecologice de deşeuri, etc. 

Consultanţa acordată de Serv Geocons începe încă de la testarea geologică a terenului şi poate continua pe tot parcursul lucrării

În anul 2007 şi-a extins activitatea în domeniul construcţiilor edilitare. A început să realizeze lucrări de canalizare, alimentare cu apă, irigaţii, iar un an mai târziu acestea au devenit activitatea de bază a societăţii Serv Geocons. Atât lucrările edilitare, cât şi efectuarea studiilor geotehnice implică verificarea materialelor şi a lucrărilor de către un laborator specializat.
Conducerea societăţii a considerat oportună înfiinţarea şi autorizarea unui laborator propriu. Laboratorul de analize şi încercări în construcţii Călan, grad II, este autorizat pentru a efectua încercări în următoarele profile:

  • ANCFD – Agregate naturale pentru lucrări de căi ferate şi drumuri
  • BBABP – Beton, beton armat şi beton precomprimat
  • D – Drumuri
  • GTF – Geotehnică şi teren de fundare
  • MBM – Materiale pentru betoane şi mortare

La S.C. Serv Geocons analizele de laborator sunt făcute cu aparatură de ultimă generaţie

Datorită seriozităţii şi accentului pus pe calitatea lucrărilor, societatea s-a făcut repede cunoscută pe piaţă şi are în portofoliul de clienţi cei mai mari constructori din judeţ.
Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta specialiştii Serv Geocons la telefoanele: 0753-311.212, 0744-525 505, telefon/fax: 0254-730.014 şi e-mail: contact@servgeocons.ro.

About Redacţia REPLICA