Carte, cultură şi multă distracţie în Deva Mall, la BookLand!

Articolul a fost vizualizat de 1,763 ori

Caravana BookLand se va deschide marţi, 31 iulie, în Centrul Comercial Deva Mall, unde va rămâne până la sfârşitul săptămânii, mai precis până duminică, 5 august. Ineditul târg urban de carte BookLand te asteaptă la mall, la tine în oraş, cu o mulţime de surprize, oferte speciale, tombole şi promoţii, la playlistul de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe care îl are pregătit. 

“După ce a colindat mai multe oraşe din ţară, caravana Bookland ajunge pentru prima dată şi la Deva Mall. Această lume a cărţilor aduce, pe lângă titlurile deja consacrate, şi ultimele apariţii beletristice. BookLand şi Deva Mall te aşteaptă cu multă muzică, filme şi cărţi, dar nu i-a uitat nici pe cei mici, pe care-i invită să viziteze superba lume a basmelor şi a desenelor animate, venită la Deva odată cu târgul de carte”, le transmite Simona Suciu, Shopping Center Manager la Deva Mall, concetăţenilor ei.

Bookland înseamnă mult mai mult decât un târg de carte

Euvintage.ro ajunge la Deva împreună cu BookLand!

Euvintage.ro va expune la BookLand în Deva Mall o colecţie de piese vestimentare vintage, unice şi interesante, care pot fi achiziţionate de către pasionatele de fashion. Expoziţia euvintage.ro, iniţiată de Monica Tatoiu, nu are doar scopul de a vinde, ci are în spate o acţiune caritabilă. Banii obţinuţi din vânzarea oricărei hăinuţe vor fi folosiţi pentru a dota biblioteca fundaţiei “Noi citim”.

Te aşteptăm cu drag în Deva Mall să-ţi iei porţia de cultură! Povestea continuă

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!” “Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeaşi umbrelă. BookLanderii din Deva sunt aşteptaţi cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale şi momente culturale de excepţie în Deva Mall, precum şi în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro”, ne-a precizat Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.

Despre BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a doua ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni.

Librăria online www.book-land.ro

Sub aceeaşi umbrelă, BookLand integrează şi librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

About Redacţia REPLICA