Mozaic: Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,720 ori

Săptămâna aceasta începem cu întâlnirea dintre Kuban Krasnodar, formaţie antrenată de Dan Petrescu, şi Mordovia Saransk. Ambele echipe au început cu stângul acest campionat, fiind înfrânte în prima etapă. Kuban a fost învinsă de Anzhi Makhachkala, în timp ce oaspeţii de astăzi au pierdut în faţa celor de la Lokomotiv Moscova. Gazdele au şansa să repare pasul greşit din prima etapă. Joacă pe teren propriu, împotriva unei echipe inferioare din punct de vedere valoric şi cred că vor obţine cele trei puncte puse în joc. Pariez 8 unităţi pe Kuban. Cota de 1.70 ne va aduce 5.6 unităţi profit. 

Continuăm cu un meci din Liga 1. Steaua se deplasează la Ploieşti pentru a juca împotriva Astrei. Ambele echipe au început cu victorie acest campionat. Ploieştenii au învins pe terenul celor de la Gloria Bistriţa, în timp ce echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a câştigat în Ghencea contra Concordiei Chiajna. Meciul va fi foarte disputat, deoarece sezonul abia a început şi echipele nu şi-au intrat încă în ritm. Steaua are un lot superior valoric şi rezerve care pot face diferenţa, la fel ca în meciul din etapa trecută când Raul Rusescu a intrat la începutul reprizei a doua şi a înscris. Victoria bucureştenilor este cotată cu 2.10. Mizez 5 unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit ar fi de 5.5 unităţi.

Prima etapă a primei ligi din Belgia ne aduce două meciuri interesante. Kortrijk primeşte vizita celor de la Anderlecht, iar Standard Liege joacă pe teren propriu împotriva celor de la Zulte Waregem. În primul meci, Anderlecht este favorită clară în faţa unei echipe modeste cum este Kortrijk. Cred că vor începe campionatul cu o victorie şi pariez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.70 ne poate aduce 4.9 unităţi profit. Zulte Waregem este o echipă redutabilă, dar cred că va ceda în faţa echipei din Liege. Victoria celor de la Standard este cotată cu 1.60, o cotă mulţumitoare. Mizez 7 unităţi pe acest pronostic pentru a obţine 4.2 unităţi profit.

A două etapă din Rusia ne mai oferă un meci promiţător. Lokomotiv Moscova primeşte vizita celor de la Samara KS şi cred că va continua parcursul bun început săptămâna trecută, când s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la Mordovia Sransk. Pariez 5 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1.50 nu este foarte bună, dar ne va aduce 2.5 unităţi profit.

În prima ligă din Austria, Ried întâlneşte pe teren propriu pe Wolfsberg. Gazdele, o echipă importantă în ultimele sezoane, sunt favorite la obţinerea victoriei. Acestea vin după o victorie, 2-0, în faţa celor de la Admira. Acum au un meci mai facil şi pariez cu încredere pe victoria lor. Cota de 1.65 ne poate aduce un profit de 3.25 unităţi, dacă pariem 5.

Încheiem cu un meci din Liga 1. Oţelul Galaţi va înfrunta pe teren propriu pe Rapid Bucureşti. De când a venit Dorinel Munteanu antrenor, gălăţenii au un joc bine organizat, dar prea chinuit. Deşi au câştigat acum două sezoane titlul de campioană, nu m-au impresionat niciodată. În prima etapă au câştigat greu, în stilul caracteristic, la Iaşi, în faţa unei nou promovate. Rapid are jucători mai valoroşi, un joc mai bun şi cred că porneşte cu prima şansă în această confruntare. În prima etapă a remizat împotriva celor de la FC Vaslui, un adversar mult mai bun decât Oţelul. Cota de 2.65 pentru “2” solist este foarte bună. Mizez 8 unităţi pe victoria giuleştenilor. Acest pariu ne va aduce un profit de 13.2 unităţi.

Succes!

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz