Europa League – Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,282 ori

România va fi reprezentată astăzi în Europa League de către două echipe de top din Liga 1, Rapid şi Steaua. Giuleştenii au un adversar mai dificil decât roş-albaştrii, Heerenveen. Olandezii au terminat pe locul cinci sezonul trecut în Eredivisie, peste Twente, formaţie de care Steaua nu a putut să treacă în primăvara acestui an.

Această confruntare îi prinde pe rapidişti într-o formă slabă. Aceştia au doar două puncte după primele două meciuri disputate în Liga 1 şi practică un joc modest. În Olanda încă nu a început campionatul, iar Heerenven a jucat doar meciuri amicale până acum, meciuri în care a înfruntat echipe sub nivelul Rapidului. În ultimele patru partide amicale, Heerenveen a reuşit doar două rezultate de egalitate. Cele două echipe au nevoie de câteva meciuri oficiale pentru a ajunge la potenţial maxim. Cred că astăzi o să avem un meci echilibrat şi mai puţin spectaculos. Gazdele vor încerca să nu primească gol, iar Rapid nu se va arunca în atac. Sunt şanse mari să nu se înscrie mai mult de două goluri. Acest pronostic este cotat cu 2, o cotă foarte bună. La o miză de 5 unităţi, vom obţine tot atâtea profit.

Steaua, echipa cea mai reprezentativă pentru România în cupele europene, primeşte vizita slovacilor de la Spartak Trnava. În această confruntare, românii au prima şansă şi cred că, în mare parte, calificarea va fi tranşată astăzi. Steliştii vin după două victorii în campionat şi au un moral bun. Oaspeţii au reuşit să obţină doar două remize în primele două etape ale campionatului din Slovacia, competiţie sub nivelul Ligii 1. Jucători ca Rusescu, Chipciu, Tănase sau Nikolic pot face oricând diferenţa în favoarea echipei lor. Pariez 8 unităţi pe victoria Stelei. Cota de 1.35 ne poate aduce un profit de 2.8 unităţi.

Tot în Europa League, se mai dispută câteva meciuri interesante. Nemţii de la Hannover se deplasează în Irlanda pentru a o înfrunta pe St. Patricks. Oaspeţii sunt mari favoriţi în acest meci şi cred că se vor impune fără probleme. Pariez 6 unităţi pe victoria lor, eventualul profit fiind de 2.1 unităţi. FC Gomel primeşte vizita mult mai titratei Liverpool. Acest meci pare a fi unul facil pentru englezi. În Premier League, trupa de pe Anfield nu mai este un adversar de temut, dar contra unui adversar precum cel de astăzi cred că nu vor avea probleme. Pariez 6 unităţi pe oaspeţi. Cota de 1.35 ne va aduce un profit de 2.1 unităţi.

Croaţii de la Hajduk Split vor înfrunta pe teren propriu marele Inter din Milano. Gazdele nu sunt o echipă rea, dar adversarul de astăzi este unul prea mare pentru anvergura lor. Pariez 6 unităţi pe victoria italienilor. Cota de 1.45 este destul de bună şi ne poate aduce un profit de 2.7 unităţi.

Athletic Bilbao va înfrunta pe teren propriu pe Slaven Belupo. Gazdele au o echipă tânără şi foarte valoroasă. Anul trecut au ajuns până în finală, dar Atletico Madrid a fost o nucă prea tare pentru ei şi nu au reuşit să câştige trofeul. În faţa adversarilor de astăzi nu pot avea probleme. Deşi cota de 1.15 este mică, pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Acest pariu ne va aduce un profit de 1.5 unităţi.

Acestea sunt pronosticurile pentru săptămâna curentă. Succes!

About Cristi Iuhasz