Salină la Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 5,605 ori

Salinoterapia este un procedeu terapeutic foarte simplu, dar extrem de eficient în tratarea multor afecţiuni, în special respiratorii. Procedeul constă în inhalarea de aerosoli salini care se pot absorbi şi prin piele, ajutând la tratarea unor afecţiuni ale epidermei.

Pe lângă întărirea sistemului imunitar, salinoterapia poate trata boli precum: astmul bronşic, infecţii respiratorii, bronşita astmatiformă, bronsiectazie, pneumoconioza, traheobrinşita cronică, rinita cronică, sinuzita, bisinoza, silicoza, polipoza faringiană, amigdalita cronică, insuficienţa respiratorie, emfizem pulmonar, alergii, nevroza, oboseala cronică şi sforăit. 

Hunedorenii se pot bucura de beneficiile terapiei făcute la salină, chiar la ei în oraş. În Hunedoara se află cea mai mare salină artificială din România. Aceasta este situată pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 7A, în zona Pieţei Obor, lângă Şcoala Postliceală Sanitară.

   
   

Salina artificială are efecte terapeutice mult mai bune decât cea naturală, datorită concentraţiei de ioni de sare şi a mediului bine controlat. Pe lângă terapia cu inhalare de aerosoli, la salina din Hunedoara mai puteţi face băi galvanice, tratamente cu parafină, tratamente cu ventuze aplicate fără foc şi kinetoterapie. Prin kinetoterapie se realizează următoarele proceduri de recuperare medicală: postoperatorie, post accident vascular cerebral, hemiplegii, post fracturi, entorse, luxaţii, dureri de spate, spondilită cervicală, spondilită anchilozantă, artroze, obezitate şi incontinenţă urinară.

Această ofertă este completată cu zece tipuri de masaj. Printre acestea se numără: masajul cervical, terapeutic, de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie, semintoterapie, masaj cu ultrasunete, limfatic, masaj de recuperare şi tonifiere.

Puteţi cere mai multe informaţii la adresa de e-mail: sansalinahunedoara@gmail.com sau la numerele de telefon: 0254-740.038; 0743-011.877.

About Cristi Iuhasz