Cum ne putem proteja de scumpirea benzinei

Articolul a fost vizualizat de 1,955 ori

Scumpirile repetate ale carburanţilor au făcut deplasările cu maşina din ce în ce mai costisitoare. Oamenii şi-au exprimat în dese rânduri nemulţumirea, chiar şi prin proteste, dar acestea n-au avut efect. În aceste condiţii, o alternativă ar fi renunţarea la benzină.

Folosirea GPL-ului (Gaz Petrolier Lichefiat) în locul benzinei vă ajută să faceţi economii semnificative. Această schimbare a combustibilului implică şi montajul unei instalaţii speciale. Acesta trebuie să fie făcut de către o societate autorizată. ECO Kraft Best Deva a fost înfiinţată în anul 2002 şi a fost principalul promotor al instalaţiilor GPL auto în judeţul Hunedoara.

De când şi-a început activitatea, ECO Kraft Best s-a ocupat exclusiv de echiparea autovehiculelor cu instalaţii GPL. Experienţa acumulată în cei zece ani de activitate şi seriozitatea au ajutat întreprinderea hunedoreană să devină un partener de încredere, aceasta fiind foarte apreciată pe meleagurile Transilvaniei. 

ECO Kraft Best DEVA montează instalaţii GPL auto produse de Italiasi Prins, un producător de top din Olanda. Acestea se pot monta pe toate tipurile de motoare alimentate cu benzină, cu puteri cuprinse între 30 kW si 440 kW, împreună cu rezervoare GPL auto cilindrice de 25, 30, 42, 48, 55, 60, 80, 90 de litri şi toroidale de interior şi exterior.

Motto-ul ECO Kraft Best Deva este: “FII ECONOMIC ŞI ECOLOGIC CU ECO KRAFT BEST DEVA”. O scădere de aproximativ 46% a cheltuielilor cu combustibilul pentru aceeaşi distanţă parcursă şi reducerea poluării cu 40% sunt avantajele oferite de instalaţiile GPL. Firma din Deva este unul dintre cei mai importanţi factori ecologici ai judeţului Hunedoara. Peste 10.000 de autovehicule poluează mai puţin datorită montajelor de instalatii GPL auto efectuate până în prezent de aceasta.

GPL-ul este un combustibil mai sigur şi mai ecologic decât benzina. Puteţi afla mai multe pe www.ecokraftbest.ro.

About Cristi Iuhasz