Europa League, ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,217 ori

Săptămâna aceasta avem din nou parte de spectacolul oferit de meciurile din Europa League. Se va mai scrie încă o filă în istoria acestei competiţii, filă pe care îşi va pune amprenta şi o reprezentantă a României, Steaua Bucureşti.


Infern pentru Copenhaga

FC Copenhaga, adversara Stelei din acestă seară, va avea parte o atmosfera foarte ostilă pe Arena Naţională. Steaua a făcut un meci bun în Germania contra celor de la Stuttgart. Acum va juca la victorie pentru a obţine cele trei puncte puse în joc şi pentru a face un pas important spre calificarea în primăvara europeană. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf traversează o formă foarte bună, reuşind să obţină victorie după victorie în campionat. Şi oaspeţii sunt într-o formă bună. Au obţinut 25 de puncte în 11 meciuri disputate în campionat şi sunt lideri în Danemarca. Românii vor întâlni o echipă solidă, care are experienţa unor meciuri cu echipe tari din Europa. Probabil meciul va fi foarte echilibrat. Deşi îi va fi foarte greu, cred că Steaua va da tonul jocului şi va reuşi să concretizeze acest lucru pe tabelă. Pariez 3 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 2.10 ne va aduce un profit de 3.3 unităţi.

Inter condamnată la victorie

Italienii n-au reuşit rezultate foarte bune în acest sezon european. Pe teren propriu au făcut doar paşi greşiţi. O înfrângere cu Hajduk Split, o remiză cu Vaslui şi tot o remiză cu Rubin Kazan nu sunt rezultate bune. Şi-au salvat pielea în partidele din deplasare, unde au obţinut două victorii categorice. Astăzi joacă din nou pe teren străin, în Azerbaidjan, contra celor de la Neftci Baku. Nu mai este nevoie să spun că între jucătorii celor două echipe există o diferenţă uriaşă de valoare. Gazdele sunt cea mai slabă echipă din grupă şi şansele lor în faţa milanezilor sunt minime. Inter are nevoie de victorie pentru a-şi respecta blazonul şi pentru a-şi confirma statutul de favorită a grupei. Cota de 1.70 oferită de casele de pariuri pentru un 2 solit este foarte mare. Pariez cu încredere 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Acest pariu ne va aduce un profit de 7 unităţi.

Liverpool vrea două victorii consecutive

După victoria obţinută în Elveţia, contra celor de la Young Boys, Liverpool vrea să continue parcursul bun din competiţiile europene cu o victorie pe teren propriu în faţa unui adversar mai puţin valoros, care se află într-o formă proastă, Udinese. În Premier League a început sezonul cu stângul şi Europa League este o oportunitate de a-l salva. Oaspeţii vin dintr-un campionat puternic şi cred că nu se vor speria de numele adversarului, dar “Cormoranii” sunt mai valoroşi şi, probabil, vor reuşi să tranşeze soarta acestui meci în favoarea lor. La sfârşitul săptămânii trecute, Liverpool a reuşit să obţină prima victorie în campionat şi abordează partida din această seară cu un moral bun. Italienii au un parcurs modest în campionat. Au reuşit să obţină doar şase puncte în şase etape, prea puţin dacă ne raportăm la pretenţiile lor. Meciul va fi echilibrat şi cota de 1.60 mi se pare mică, dar pariez 5 unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit ar fi de 3 unităţi.

Liga I, recomandările etapei

Vineri începe a 11-a etapă a Ligii I la fotbal. Ca de obicei, vom avea parte de nouă meciuri. În acest articol vă vom face câteva recomandări legate de acestea.
Buturuga mică poate răsturna carul mare
Mâine, la ora 20:30, Astra primeşte vizita celor de la Vaslui. La prima vedere, moldovenii par favoriţi, dar gazdele, împreună cu Pandurii, sunt revelaţia acestui început de sezon. Dacă despre echipa din Târgu Jiu se tot vorbeşte şi este considerată o candidată la câştigarea titlului de campioană, despre micuţa echipă ploieşteană nu auzi nimic. Nimeni nu-i analizează jocul pe toate părţile în emisiuni sportive şi prea puţini o iau în seamă. Momentan, se clasează pe poziţia a treia şi pare să aibă forţa necesară pentru a se menţine pe locurile fruntaşe. Oaspeţii au pretenţii mari în acest sezon şi doar o victorie îi poate mulţumi. Orice alt rezultat îi îndepărtează de realizarea obiectivului. Vă recomand să urmăriţi acestă partidă, va fi foarte interesantă.
Viitorul Petrolului se decide la Constanţa
La Ploieşti s-a investit la un nivel rezonabil pentru Liga I. Atât suporterii, cât şi persoanele din conducerea clubului aveau speranţe mari legate de acest sezon. După zece etape, echipa lor ocupă poziţia a noua şi speranţele par a se fi risipit. Marea problemă a Petrolului a fost evoluţia în meciurile din deplasare. Pe teren propriu s-a descurcat bine până etapa trecută, când a fost învinsă de Steaua. Echipa patronată de Gheorghe Hagi practică un joc rezonabil. Cred că în compania Petrolului ne va oferi un meci spectaculos. Ambele echipe vor marca şi jocul va fi deschis.
CFR îşi joacă ultima carte pe Arena Naţională
Campioana a pierdut multe puncte în acest debut de sezon. De acest lucru a profitat Steaua şi s-a distanţat la nouă puncte de contracandidata din Cluj. Acest meci are o miză foarte mare pentru ambele echipe. În ultimele sezoane, confruntările dintre cele două echipe au fost spectaculoase şi sunt premise ca tradiţia să se repete. Cred că Steaua va prelua iniţiativa şi va încerca să construiască, împinsă de la spate de un public numeros. Oaspeţii se vor apăra organizat şi vor încerca să dea lovitura pe contraatac. Cu siguranţa, acesta va fi cel mai interesant meci al etapei.

FOTBAL LA TV

Europa League
Joi – 04.10.2012
Ora 19:00 Rubin Kazan – Partizan Dolce Sport 1
Ora 19:00 Neftci Baku – Inter Digi Sport 1
Ora 20:00 Panathinaikos – Tottenham Dolce Sport 1
Ora 20:00 Lazio – Maribor Digi Sport 2
Ora 20:00 Panathinaikos – Tottenham Digi Sport 3
Ora 22:00 Steaua – Copenhaga Pro TV / Digi Sport 1
Ora 22:00 Molde – Stuttgart Digi Sport 2
Ora 22:00 Liverpool – Udinese Digi Sport 3

Liga 1 – România
Vineri – 05.10.2012
Ora 18:00 Universitatea Cluj – Ceahlăul Digi Sport 1
Ora 20:30 Astra Ploieşti – FC Vaslui Dolce Sport 1
Sâmbătă – 06.10.2012
Ora 17:00 Viitorul Constanţa – Petrolul Digi Sport 1
Ora 19:00 Turnu Severin – Rapid Digi Sport 1
Duminică – 07.10.2012
Ora 18:00 Gloria Bistriţa – Pandurii Digi Sport 1
Ora 20:30 Steaua – CFR Cluj Dolce Sport 1

Luni – 08.10.2012
Ora 19:00 Braşov – CSMS Iaşi Digi Sport 1
Ora 21:30 Chiajna – Oţelul Digi Sport 1

Săptămâna trecută

Meci: Manchester United – Totteham
Pronostic: 1 – greşit
Scor final: 2-3

Meci: Espanyol – Atletico Madrid
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 0-1

Meci: Ajax – Twente
Pronostic: x2 – greşit
Scor final: 1-0

Tags: ,

About Cristi Iuhasz