Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 760 ori

Dacă săptămâna trecută ne-am concentrat asupra meciurilor din Europa League, săptămâna aceasta ne orientăm din nou spre competiţiile interne. Premier League ne oferă, ca de obicei, câteva meciuri interesante.

“Diavolii”, mai tari decât puştii lui Wenger

Cel mai interesant meci din această etapă de Premier League este cel disputat de Manchester United, pe teren propriu, contra celor de la Arsenal. Gazdele vin după o victorie importantă pe terenul liderului Chelsea. Oaspeţii nu au avut un parcurs strălucit până acum şi ocupă abia poziţia a şasea. În cele nouă partide disputate până acum au reuşit patru victorii, trei remize şi au pierdut de două ori. Echipa antrenată de Ferguson a fost mai constantă şi a reuşit şapte victorii. Van Persie, atacantul adus chiar de la Arsenal, pare de neoprit şi înscrie gol după gol. Manchester are un lot mai bun şi este mai în formă decât adversara din această partidă. Trebuie să joace la victorie pentru a nu pierde teren în faţa lui Chelsea şi cred că se va impune. Cota de 1.65 pentru 1 solist nu este impresionantă, dar cred că este echitabilă. Mizez cu încredere 7 unităţi pe acest pariu. Eventualul profit va fi de 4.55 unităţi.

Chelsea trebuie să invingă

Echipa antrenată de Di Matteo a pierdut dramatic în faţa celor de la Manchester United. A fost condusă cu 2-0, a reuşit egalarea şi a pierdut în finalul meciului la limită. Cred că a jucat mai bine decât echipa lui Ferguson şi a pierdut nemeritat. Acum mai are doar un punct în faţa ocupantei locului doi şi nu îşi poate permite să facă un pas greşit pe terenul lui Swansea. Gazdele se clasează pe locul 11 şi au reuşit să obţină doar 11 puncte în cele nouă etape disputate până acum. Au un loc modest şi, probabil, obiectivul lor este salvarea de la retrogradare. Oaspeţii au 22 de puncte şi traversează o formă bună. Înfrângerile cu Sahtior şi Manchester au pus capăt unei serii de cinci victorii consecutive. Acum au şansa de a se relansa pe un trend ascendent. Cred cu tărie în victoria lui Chelsea. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.75 este prea mare. Aceasta ne va aduce 7.5 unităţi profit.

Tottenham le suflă în ceafă granzilor

Echipa antrenată de André Villas-Boas a avut un parcurs foarte bun şi se clasează pe poziţia a patra, la patru puncte în spatele lui Manchester City. A reuşit cinci victorii şi două egaluri în meciurile disputate până acum în prima ligă din Anglia şi pare un adversar incomod pentru orice echipă. Nu se poate spune acelaşi lucru despre Wigan, adverasara din această etapă. Aceasta are o situaţie în oglindă cu cea lui Tottenham. A reuşit două victorii, două egaluri şi a pierdut de cinci ori. Deşi este prezentă cu regularitate în Premier League, Wigan nu a reuşit să progreseze foarte mult şi a rămas o echipă de a doua jumătate a clasamentului. Tottenham este prezentă constant în cupele europene şi acum se clasează pe un loc de Champions League, competiţie în care a jucat sezonul trecut. Gazdele traversează o formă bună şi au reuşit să câştige patru meciuri în ultimele cinci etape. Oaspeţii nu se află într-un moment favorabil. Aveau trei înfrângeri şi un egal, dar au reuşit să se redreseze puţin cu Victoria obţinută etapa trecută în faţa lui West Ham. Pariez 8 unităţi pe Victoria gazdelor. Cota de 1.45 ne va aduce 4.6 unităţi profit.

Victorii în lanţ pentru City

Manchester City a reuşit să câştige ultimele patru partide disputate în campionat. Aceste rezultate au adus-o pe podium, la egalitate de puncte cu rivala United. Săptămâna aceasta întâlneşte, în deplasare, un adversar facil, Wigan Athletic. Gazdele sunt undeva la jumătatea clasamentului, pe locul nouă. S-au descurcat bine până acum, dar cred că nu pot pune probleme unui adversar de anvergura lui City. Oaspeţii vor controla partida de la un capăt la altul şi vor reuşi să obţină cele trei puncte puse în joc. Cota oferită de casele de pariuri, 1.65, este satisfăcătoare. Pariez 7 unităţi pe un 2 solist. Acest pariu ne va aduce un profit de 4.55 unităţi.

Malaga, super-favorită

Malaga primeşte vizita celor de Rayo Vallecano şi are şanse enorme să câştige această partidă. Oaspeţii au piedut de patru ori în ultimele cinci etape şi sunt în cădere liberă. Momentan, trei puncte îi despart de locurile retrogradabile, dar sunt şanse ca această diferenţă să se diminueze. Gazdele au un joc bun şi fac faţă cu brio atât în campionat, cât şi în Champions League. Săptămâna trecută au învins-o pe AC Milan şi au făcut un pas mare spre calificarea în primăvara europeană. Acum au nevoie de victorie pentru a rămâne pe podium şi cred că vor reuşi s-o obţină. Malaga are un lot mult mai valoros şi nu se poate împiedica, în acest moment, de Rayo Vallecano. Pariez cu încredere 10 unităţi pe Victoria gazdelor. La o cotă de 1.45 vom obţine 4.5 unităţi profit.

“Eternul derby”

Duminică seară, se va disputa mult aşteptatul meci dintre Steaua şi Dinamo. Aceasta este o confruntarea reprezentativă pentru Liga 1. Cele două echipe au fost actorii principali ai fotbalului românesc decenii la rand. Acum s-au întărit şi echipele din provincie şi derby-urile au apărut ca ciupercile după ploaie. Cred că meciul de duminică seara rămâne capul de afiş al campionatului nostru. Ultimele trei confruntări au fost câştigate de către echipa din Ghencea şi, după cum stau lucrurile, se pare că Steaua va reuşi a patra victorie consecutivă în faţa “câinilor roşii”. Dinamoviştii traversează o perioadă proastă. Nu reuşesc să lege două victorii şi eşuează lamentabil în faţa unor echipe precum Bistriţa sau Ceahlăul. Cred că în acest moment presiunea este mai mare în tabăra lor. Trebuie să demonstreze că pot mai mult.

Dacă pierd în faţa Stelei se vor adânci şi mai mult în mediocritate. Fanii vor fi foarte nemulţumiţi şi, judecând după experienţele anterioare, vor strica şi mai mult atmosfera de la echipă. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf traversează o perioadă foarte bună. Este lider în Liga 1 şi în Europa League. Jucătorii au un moral foarte bun şi încrederea lor creşte de la meci la meci. Steaua are un lot numeros şi valoros. Poate face oricând schimbări care pot decide meciul în favoarea ei. Dinamo nu are un prim unsprezece de valoarei rezervelor Stelei. Echipa din Ştefan cel Mare va juca astăzi un meci foarte solicitant la Târgu Jiu contra Pandurilor. Steliştii vor sta mult mai bine din punct de vedere fizic. Nimic nu-i poate opri să obţină victoria. Pariez 10 unităţi pe 1 solist. Cota de 1.70 de va aduce 7 unităţi profit.

Succes!

Fotbal la TV

Liga 1 – România
Vineri – 02.11.2012
Ora: 19:00 Gloria – Viitorul Digi Sport 1
Ora: 21:30 CSMS Iaşi – U Cluj Digi Sport 1

Sâmbătă – 03.11.2012
Ora: 19:30 CFR Cluj – FC Braşov Digi Sport 1
Ora: 21:30 FC Vaslui – Ceahlăul Piatra Neamţ Digi Sport 1

Duminică – 04.11.2012
Ora: 19:00 Oţelul Galaţi – Gaz Metan Dolce Sport 1
Ora: 21:30 Steaua – Dinamo Digi Sport 1

Luni – 05.11.2012
Ora: 19:00 Pandurii – CS Turnu Severin Digi Sport 1
Ora: 20:00 Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna Dolce Sport 1
Ora: 21:30 Rapid – Astra Ploieşti Digi Sport 1

Săptămâna trecută

Meci: Steaua – Molde
Pronostic: 1 – corect
Scor final: 2-0
Meci: Panathinaikos – Lazio
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 1-1
Meci: Young Boys – Udinese
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 3-1
Meci: Stuttgart – Copenhaga
Pronostic: 1 – greşit
Scor final: 0-0
Meci: Newcastle – Brugge
Pronostic: 1 – corect
Scor final: 1-0

About Cristi Iuhasz