Sănătate: Sistemul imunitar

Articolul a fost vizualizat de 1,047 ori

Orice virus va prospera dacă întâlneşte teren propice: corp supraîncărcat de toxine, intestin leneş şi puţin exerciţiu fizic. Apariţia febrei şi a guturaiului este un efort al naturii pentru a înlătura impurităţile şi a restabili condiţiile normale ale organismului. Ceaiuri, sucuri, repaus, transpiraţie, posturi scurte, de câteva mese, sunt mijloace naturale care alină simptomele şi ajută sistemul imunitar în lupta cu boala. 

Mereu se vorbeşte de îndepărtarea cauzei şi corectarea condiţiilor anti-igienice. Alimentaţia, respiraţia şi activităţile trebuie să fie în armonie cu legile naturale. Trebuie să se prevină răceala prin a ne îmbrăca bine şi a menţine circulaţia în bună stare:

  • sauna este ideală în sezonul rece, deoarece deschide porii şi prin transpiraţie se elimină toxinele, asigurându-se astfel o circulaţie adecvată a sângelui;
  • la apropierea răcelii, purificaţi sângele bând sucuri naturale şi ceaiuri;
  • beţi multe lichide, mai ales sucuri de lămâie, portocale, morcov, castravete, ţelină, ridiche neagră şi sfeclă roşie;
  • beţi sucuri de fructe sau verdeţuri bogate în vitamina C, ori administraţi suplimente naturale cu conţinut ridicat de vitamina C.

Ca tratament, sunt ideale toate produsele apicole, mai ales dacă sunt bine dozate şi combinate ştiinţific. Mierea de albine are o acţiune apropiată de cea a sângelui, de aceea orice substanţă terapeutic-activă combinată cu miere de albine intră mai repede în sânge şi se asimilează cu uşurinţă în organism.

În acest sens, Tonicul imunitar “E-lite” este un miraculos complex din extracte de plante şi produse apicole. Conţine miere, propolis, polen, lăptişor de matcă, muguri de plop, echinacea, ridiche neagră, salcie, soc, uleiuri esenţiale de pin, salvie, ienupăr, fenicul, cimbrişor de câmp, muguri de brad, mentă, geraniu.

Preparatul are o acţiune remarcabilă, în special asupra sistemului imunitar. Conţinutul bogat în oligoelemente, vitamine şi minerale fortifică sistemul imunitar, care este răspunzător de contactarea viruşilor şi de îndepărtarea acestora din organism. De asemenea, Tonicul imunitar “E-lite” are efect antiinflamator, antiinfecţios, antipiretic, antigripal, antitusiv, decongestionant şi secretolitic. Este recomandat persoanelor care suferă de bronşite alergice şi infecţioase, amigdalite acute şi cronice, gripă, febră, imunitate scăzută, infecţii virale, microbiene şi micotice (stafilicoci, streptococi, E-Coli, Candida, Papilloma Virus, Citomegalovirus, etc.). Ajută şi în infecţii herpetice şi hepatice cu ascită, deoarece are efect detoxifiant şi antiedematos.

Se administrează la copii şi la adulţi atât preventiv, cât şi curativ. Preventiv, se recomandă asocierea cu Oscillococcinum, remediu homeopatic care acţionează ca un vaccin “blând” asupra organismului. Curativ, în funcţie de simptome, se asociază în scheme de tratament, cu alte suplimente nutritive dozate corespunzător: Echinacea, Bronchofort, Vitamina C 600 mg, comprimate cu propolis, etc.

Alegerea combinaţiei şi a dozajului trebuie fixate de specialişti cu experienţă, şi nu întâmplător. Dacă reuşiţi să vă păstraţi un sistem imunitar sănătos, bolile vor sta departe de dumneavoastră. Consumaţi “sănătate pe pâine”, produsele “E-lite Nutriţia”!

Tags: ,

About Redacţia REPLICA