Info pescar 27 octombrie 2011

Articolul a fost vizualizat de 1,660 ori

Tandemul Adi Seb Pescom
Cea de-a cincea editie a traditionalului deja concurs pe echipe Adi Seb Pescom va avea loc pe 30 octombrie, pe balta Ben. Organizatorul Adi Sebesten a gandit un concurs cu 16 echipe participante, insa numarul acestora a fost suplimentat la 18, de unde rezulta si popularitatea acestui concurs in randul pescarilor de competitie din tara. Mai multe informatii puteti afla de pe website-ul www.pescuitstationar.ro.

Aditiv cu aroma de carnati
Inventivitatea producatorilor de nade si momeli pentru pescuit nu cunoaste limite. Astfel, mai nou, un producator maghiar a scos pe piata un aditiv lichid cu aroma de carnati. Da, ati auzit bine – aroma de carnati. Lichidul, cu o consistenta asemanatoare cu cea a samponului, de o densitate foarte mare asadar, miroase de-ti rupe nasul nu alta si te mai si imbie sa-l intinzi pe paine si sa-l mananci. Cativa hunedoreni l-au testat deja in combinatie cu nada Peletfekete de la Maros Mix, o nada speciala pentru pescuitul crapului in sezonul rece. Combinatia a dat rezultate nesperate in pescuitul la feeder. Îl vom incerca si noi si apoi vom povesti despre lichidul minune aici, in paginile saptamanalului REPLICA.

Cupa Apullum
La inceputul acestei luni, mai exact in intervalul 7-9 octombrie, pe celebra pista de stationar de la Doripesco – judetul Brasov, a avut loc cea de-a VI-a editie a Cupei Apullum. Concursul a fost unul reusit, care s-a desfasurat pe o vreme caineasca, insa, cu toate acestea, a reusit sa stranga la standuri nu mai putin de 32 de pescari. Podiumul a fost ocupat de Benzar Zsolt, actualul campion national, si de Constantin Mateescu, doua nume sonore ale pescuitului stationar de la noi. Cantitatile de peste nu au fost la fel de mari ca de obicei, insa tot s-a punctat cu cate 35 de kg pe sector, in ciuda ploii si a vantului care i-au sacait pe pescari.

Tags: ,

About Bogdan Leu