Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 873 ori

Programul competiţional a fost foarte încărcat pentru echipele mari. Acestea au jucat la mijlocul săptămânii trecute în competiţiile europene. Apoi au urmat partidele din campionat şi meciurile internaţionale de ieri. Cred că jucătorii acestor echipe simt o oarecare oboseală după efortul depus într-un interval de timp atât de scurt. Probabil în meciurile de la sfârşitul acestei săptămâni nu vor da un randament maxim. Din acest motiv, astăzi vă propun câteva meciuri care par foarte dezechilibrate, cotele fiind mai mici decât cele propuse de obicei.

Deplasare facilă pentru lider

Manchester United ocupă prima poziţie în clasamentul Premier League şi are şanse mari să rămâne lider şi după această etapă. Sâmbătă o înfruntă pe Norwich în deplasare. Diferenţa de valoare între loturile celor două echipe este foarte mare. Manchester este într-o formă foarte bună. A câştigat ultimele cinci meciuri de campionat jucând împotriva unor echipe mai bune decât adversara din această partidă. Şi Norwich traversează o perioadă bună raportată la pretenţiile ei. A obţinut două victorii şi două remize în ultimele patru etape şi a urcat în clasament până pe locul 15. Cu toate acestea, nu poate emite pretenţii în faţa echipei antrenate de Ferguson. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Dortmund, favorită clară

Borusia Dortmund a făcut câţiva paşi greşiţi în această ediţie de campionat, dar are în continuare un cuvânt greu de spus în Bundesliga. Are un joc ofensiv foarte bun şi poate pune probleme mari oricărui adversar. Evoluţiile şi rezultatele obţinute în Champions League în faţa unor adversari precum Real Madrid sau Manchester City confirma forţa echipet din Dortmund. Sâmbătă va juca pe teren propriu în faţa unei echipe care a promovat sezonul trecut în prima ligă. Greuther Furth ocupă penultimul loc în clasament. A reuşit să obţină doar şapte puncte în 11 etape şi salvarea de la retrogradare pare o misiune foarte grea pentru micuţa echipă din Furth. Gazdele vor controla jocul de la un capat la altul şi cred că vor marca de cel puţin două sau trei ori. Oaspeţii au un atac slăbuţ şi, în condiţiile în care vor fi hărţuiţi tot timpul de jocul ofensiv practicat de Dortmund, le va fi foarte greu să pună în pericol poarta gazdelor. Diferenţa de valoare, de experienţă şi de atitudine dintre cele două echipe este foarte mare. Cred că Borusia va învinge la mai mult de un gol diferenţă. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.55 ne va aduce un profit de 5.5 unităţi.

Revelaţia începutului de sezon primşte vizita codaşei

Frankfurt a început foarte bine sezonul şi deşi traversează o formă mai slabă, obţinând doar o victorie în ultimele cinci partide, se clasează pe ultima treaptă a podiumului. Nu cred că se aştepta cineva ca Eintracht să ocupe această poziţie după 11 etape. Sâmbătă o va înfrunta, pe propriul stadion, pe Augsburg. Oaspeţii se află pe ultimul loc şi au obţinut doar şase puncte până acum. Au trei înfrângeri în ultimele trei etape şi şanse mari să continue această serie. Gazdele sunt o echipă solidă şi, în mod normal, nu ar trebui să aibă probleme în această partidă. Acum două etape au remizat acasă cu o altă codaşă, Greuther Furth, dar cred că a fost doar un accident. Au nevoie de victorie pentru a nu fi întrecuţi de Dortmund sau Leverkusen şi cred că vor reuşi să obţină cele trei puncte puse în joc. Cota de 1,75 pentru 1 solist este surprinzător de mare. Pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit va fi de 6 unităţi.

Steaua îşi continuă drumul spre titlul de campioană

Duminică seară, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va întâlnii ocupanta ultimei poziţii în clasamentul Ligii 1, Turnu Severin. Oaspeţii au reuşit să întrerupă seria de înfrângeri cu un egal surprinzător obţinut pe terenul Pandurilor şi cu o victorie la limită în faţa Gloriei Bistriţa. Deşi sunt în creştere de formă, nu au nicio şansă în partida contra Stelei. “Roş-albaştrii” sunt pe val şi bat tot ce le iese în cale. Probabil jucătorii care au evoluat pentru echipa naţională contra Belgiei vor fi menjaţi, ţinând cont de faptul că urmează partida cu Stuttgart din Europa League. Acesta nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare pentru suporterii stelişti. Steaua are un lot numeros şi valoros din care poate alcătui fără dubii două echipe mai bune decât Turnu Severin. Nici antrenorul oaspeţilor, Liviu Ciobotariu, nu a rupt gura târgului pe unde a fost. Cred că Steaua se va impune la cel puţin două goluri diferenţă. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit. Succes!

Fotbal la TV

Liga 1 – România

Vineri – 16.11.2012
Ora 19:00 CFR Cluj – Astra Digi Sport 1
Ora 21:30 Petrolul – “U” Cluj Digi Sport 1
Ora 21:30 Gloria – Braşov Dolce Sport 1
Sâmbătă – 17.11.2012
Ora 19:00 CSMS Iaşi – Ceahlăul Digi Sport 1
Ora 21:30 Viitorul – Dinamo Digi Sport 1
Duminică – 18.11.2012
Ora 20:30 Steaua – Turnu Severin Digi Sport 1
Luni – 19.11.2012
Ora 19:00 Pandurii – Chiajna Digi Sport 1
Ora 21:30 Rapid – Gaz Metan Digi Sport 1

Premier League – Anglia

Sâmbătă – 17.11.2012
Ora 14:45 Arsenal – Tottenham Digi Sport 1
Ora 17:00 West Brom – Chelsea Digi Sport 1
Duminică – 18.11.2012
Ora 12:00 Norwich – Manchester Utd. Digi Sport 1 (înregistrare)
Ora 18:00 Fulham – Sunderland Digi Sport 1

Primera Division – Spania

Sâmbătă – 17.11.2012
Ora 21:00 Barcelona – Zaragoza Digi Sport 1
Ora 23:00 Real Madrid – Athletico Bilbao Digi Sport 1
Duminică – 18.11.2012
Ora 13:00 Deportivo – Levante Digi Sport 1
Ora 20:45 Granada – Atletico Madrid Digi Sport 3
Ora 22:30 Sevilla – Betis Digi Sport 3

Săptămâna trecută

Baku – Rubin. Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0-1
Molde – Steaua. Pronostic: X2 – corect. Scor final: 1-2
Anzhi – Liverpool. Pronostic: sub 2,5 goluri – corect. Scor final: 1-0
Copenhaga – Stuttgart. Pronostic: sub 2,5 goluri – corect. Scor final: 0-2
Tottenham – Maribor. Pronostic: X2 la pauză – corect. Scor la pauză: 1-1
Tottenham – Maribor. Pronostic: X2 cu handicap (0-1) – greşit. Scor final: 3-1
Tags: , ,

About Cristi Iuhasz