Vinerea Neagră, zi albă pentru comercianţi

Articolul a fost vizualizat de 1,499 ori

Pornită din SUA, aşa numita “Vinerea Neagră” a ajuns un fenomen global care s-a extins de anul trecut şi în România. Mâine românii o vor retrăi din nou. Cu reduceri de până la 60% în anumite magazine, “Black Friday” (Vinerea Neagră – n.r.) reprezintă cea mai atractivă zi din România, în care magazinele se întrec între ele în oferte şi promoţii tot mai spectaculoase. 

În ultimii patru ani, în SUA, clienţii au cheltuit nu mai puţin de 180 de miliarde de dolari. Laptopurile, printre cele mai vânate produse, smartphone-urile şi tabletele, cele mai noi şi la zi tehnologii de pe piaţă, toate acestea vor putea fi cumpărate la preţuri reduse de Vinerea Neagră, pe 23 noiembrie.

Ce site-uri vor participa la promoţiile masive: Printre site-urile şi magazinele din România care s-au alăturat acestei zile sunt: eMag, Oktal, Domo, Evomag, Clickshop, Azerty, Flanco, F64, Zorile Store, Watchshop, Elefant, Nemira, Okian, Fashionup, Lafemme, TinaR, Strollers, 101jucarii, dar şi Altex, Mediagalaxy, Koyos, PC Garage şi Okazii.

About Adrian Sălăgean