Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,087 ori

Săptămâna aceasta ne vom concentra asupra Cupei Spaniei. Această competiţie ne oferă surprize, pentru că uneori echipele mari tratează cu superficialitate meciurile din cupă. Echipe de top precum Real, Atletico Madrid şi Barcelona luptă pentru câştigarea trofeului. 

Atletico MadridEchipa antrenată de Mourinho a avut un start prost de sezon şi are şanse foarte mici să câştige titlul de campioană. În aceste condiţii, ar trebui să trateze cu mare seriozitate cupa. Atletico Madrid nu are anvergura Realului sau a Barcelonei şi orice trofeu câştigat este o performanţă notabilă. Barcelona are prim-planul în cursa pentru titlul de campioană, dar trebuie să-şi respecte blazonul şi să-şi apere şansele şi în cupă.

Atletico, cu un pas în “sferturi”

Atletico Madrid joacă pe terenul celor de la Getafe la adapostul victoriei categorice din tur. Gazdele trebuie să refacă o diferenţă de trei goluri pentru a spera la calificarea în turul următor. Oaspeţii au ajuns pe locul doi datorită parcursului fără greşeală de pe teren propriu, dar au avut evoluţii bune şi în deplasare. În nouă meciuri disputate pe teren străin, au obţinut patru victorii şi două egaluri. Getafe este o echipă de mijlocul clasamentului şi cred că nu va emite mari pretenţii în faţa unui adversar precum Atletico. În tur a fost 3-0. Echipa antrenată de Simeone s-a impus prin golurile marcate de Filipe Luis şi Diego Costa. În mod normal, antrenorul argentinian îşi va menaja câţiva jucători importanţi. Meciul va fi disputat, dar cred că Getafe nu are forţa necesară pentru a se impune. Atletico nu va pierde astăzi. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.30 ne va aduce 2,4 unităţi profit.

Betis forţează calificarea

Rezultatul de egalitate, 1-1, obţinut de Betis Sevilia pe terenul celor de la Las Palmas îi dă speranţe mari de calificare. Astăzi va juca pe teren propriu şi este favorită în faţa divizionarei secunde. Betis este una dintre revelaţiile acestui sezon în Primera Division. După 18 etape se clasează pe locul cinci, la egalitate de puncte cu Malaga. În campionat s-au descurcat mai bine în deplasare, pe teren propriu obţinând doar 12 puncte în 9 partide. Adversarul de astăzi este unul modest şi nu le poate pune probleme serioase. Las Palmas ocupă locul opt în clasamentul ligii secunde din Spania, la un punct distanţă de un loc de play-off. Valoare şi experienţa va înclina balanţa în favoarea gazdelor.

Festival de goluri pe Camp Nou

Barcelona primeşte vizita celor de la Cordoba, după ce în tur a câştigat cu 2-0. Câştigătoarea acestei confruntări este uşor de intuit şi se mai pune doar problema scorului. Catalanii au o forţă ofensivă nimicitoare. Aceştia au marcat 61 de goluri în 18 meciuri. Jocul ameţitor de pase şi viteza jucătorilor antrenaţi de Vilanova pot dejuca orice apărare. Chiar dacă vor intra pe teren jucători care au fost mai puţin folosiţi, oaspeţii vor avea probleme mari. Barcelona poate alinia două sau trei echipe mult mai valoroase decât o echipă din liga a doua. Cordoba nu are un sezon extraordinar. În campionat ocupă locul 12 şi mai are de muncit pentru a-şi asigura un loc în liga secundă şi sezonul viitor. Deşi are nevoie de victorie în această seară, probabil oaspeţii se vor apăra. Ar fi sinucidere să se avânte în atac pe terenul Barcelonei. Spaţiile lăsate în defensivă ar duce la o înfrângere drastică. Nici cantonarea în defensivă nu este o soluţie foarte bună. Catalanii vor face multă presiune, iar greşelile nu vor întârzia să apară. Cordoba este prea mică pentru un adversar atât de mare. Gazdele vor câştiga la o diferenţă mare. Cred că se vor marca minim patru goluri în acest meci şi pariez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.70 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

Ediţia trecută

Herning Blue Fox – Copenhaga
Pronostic: 1: corect. Scor final: 5-1

Herlev Hornest – Sonderjyland
Pronostic: 2: greşit. Scor final: 2-1

Lausanne – Sierre Anniviers
Pronostic: prima perioadă 1: corect. Scor prima perioadă: 4-0

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz