Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,088 ori

Săptămâna aceasta merg “pe mâna” campionatelor din Italia, Franţa şi Germania. Vă propun patru pronosticuri care ne pot aduce profit la finalul acestei săptămâni. 

Şansă istorică pentru Napoli

Napoli are în palmares doar două titluri de campioană, ultimul fiind câştigat în sezonul 89’-90’. Acum, după ce a disputat 22 de etape în Serie A, echipa antrenată de Mazzarri se clasează pe poziţia secundă, la trei puncte în spatele liderului Juventus. Mai sunt 16 partide de jucat până la finalul campionatului şi Napoli are şanse reale de a câştiga campionatul. Pentru a câşiga titlul, are nevoie de un parcurs constant şi nu-şi permite paşi greşiţi în meciurile cu echipe fără pretenţii.

Sâmbătă primeşte vizita celor de la Catania, echipă care a impresionat pe teren propriu, dar a avut un parcurs modest în deplasare. Oaspeţii ocupă locul şapte în clasament şi încă au şanse la un loc de cupă europeană, dar se luptă pentru acesta cu echipe precum Inter, AC Milan, Fiorentina şi AS Roma. Napoli a avut un parcurs foarte bun pe teren propriu, obţinând opt victorii şi două egaluri în 11 etape. Începe această partidă ca favorită şi cred că va obţine cele trei puncte puse în joc. Mizez 7 unităţi pe plusul de valoare individuală a celor de la Napoli. Cota de 1,45 ne va aduce un profit de 3,15 unităţi.

Codaşa Furth, victimă sigură în faţa lui Schalke

Schalke 04 va juca pe teren propriu împotria ocupantei ultimul loc, Greuther Furth. Gazdele luptă pentru un loc de Champions League şi trebuie să câştige meciul de sâmbătă. Oaspeţii par condamnaţi la retrogradare şi nu pot emite pretenţii în faţa unui adversar precum Schalke. Echipa antrenată de Keller a obţinut 20 de puncte în cele 10 meciuri disputate până acum pe teren propriu. Acum au un meci uşor şi probabil vor obţine cea de-a şaptea victorie pe propriul stadion. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,35 ne va aduce un profit de 3,5 unităţi.

Meci de trei puncte pentru Lyon

Lyon se află pe locul doi în Ligue 1, la egalitate de puncte cu liderul PSG. Ar putea încheia săptămâna în fruntea clasamentului dacă parizienii nu câştigă pe terenul celor de la Toulouse şi ei se impun în deplasarea de la Ajaccio. Toulouse este o echipă solidă pe teren propriu şi sunt şanse ca acest scenariu să devină realitate. Ajaccio este o echipă modestă şi mai are de muncit mult pentru a rămâne în prima ligă şi sezonul viitor. Gazdele ocupă locul 15 în clasament cu cinci victorii, nouă egaluri şi opt înfrângeri după 22 de etape. Oaspeţii au pierdut 14 puncte în meciurile disputate pe teren străin, dar acum au un adversar foarte accesibil. În tur s-au impus fără probleme cu 2-0 şi cred că meciul de duminică se va desfăşura după acelaşi scenariu. Mizez pe valoarea şi experienţa celor de la Lyon. Pariez 8 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,70 ne va aduce 5,6 unităţi profit.

Marseille înfruntă “lanterna roşie”

Nancy are un sezon foarte slab şi se află pe ultimul loc în prima ligă franceză, cu doar 15 puncte după 22 de etape. Duminică va juca pe terenul celor de la Marseille şi pare victimă sigură. Gazdele se clasează pe ultima treaptă a podiumului, la trei puncte în spatele celor de la Lyon şi PSG. Marseille a avut un parcurs bun pe teren propriu, reuşind să obţină şase victorii şi două remize în zece etape. Acum are şansa să reducă diferenţa faţă de principalele contracandidate la câştigarea titlului de campioană. Victoria pare o simplă formalitate pentru gazde, dacă ţinem cont de parcursul din deplasare al oaspeţilor în acest sezon. În cele zece meciuri disputate pe teren străin au obţinut doar patru puncte. Pariez 8 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,45 ne va aduce 3,6 unităţi profit.

Fotbal la TV

Anglia – Premier League
Sâmbătă – 2 februarie 2013
Ora 14:45 QPR – Norwich Digi Sport 1
Ora 17:00 Newcastle – Chelsea Digi Sport 1
Ora 19:30 Fulham – Manchester United Digi Sport 1

Duminică – 3 februarie 2013
Ora 15:30 West Brom – Tottenham Digi Sport 2
Ora 18:00 Manchester City – Liverpool Digi Sport 1

Spania – Primera Division
Sâmbătă – 2 februarie 2013
Ora 23:00 Granada – Real Madrid Digi Sport 1

Duminică – 3 februarie 2013
Ora 13:00 Malaga – Zaragoza Digi Sport 3
Ora 20:00 Valencia – Barcelona Digi Sport 1
Ora 22:00 Atletico Madrid – Betis Digi Sport 1

Italia – Serie A
Vineri – 1 februarie 2013
Ora 21:45 Roma – Cagliari Digi Sport 3

Sâmbătă – 2 februarie 2013
Ora 19:00 Torino – Sampdoria Digi Sport 2
Ora 21:45 Napoli – Catania Digi Sport 2

Duminică – 3 februarie 2013
Ora 13:30 Chievo – Juventus Digi Sport 2
Ora 16:00 Siena – Inter Digi Sport 1
Ora 21:45 Milan – Udinese Digi Sport 2

Săptămâna trecută

Venlo – Alkmaar. Pronostic: 2 – corect. Scor final: 1-4

Brighton – Arsenal. Pronostic: 2 – corect. Scor final: 2-3

Augsburg – Schalke. Pronostic: 2 – greşit. Scor final: 0-0

Furth – Mainz. Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0-3

Tags: ,

About Cristi Iuhasz