Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 950 ori

Săptămâna trecută s-au înregistrat câteva suprize mari, care au dat peste cap planurile multor pariori. Real Madrid a fost învinsă de modesta Granada, Schalke a pierdut acasă meciul cu „şanterna roşie” Furth, Lyon a pierdut pe terenul celor de la Ajaccio şi Marseille a clacat în faţa ultimei clasate Nancy. Din păcate, am mers şi eu pe mâna celor de la Lyon, Marseille şi Schalke. În sport se poate întâmpla orice, acesta fiind farmecul competiţiei. Când eşti parior, surprizele îţi lasă de cele mai multe ori un gust amar. Mergem înainte şi vă propun următoarele pronosticuri. 

Vitesse primeşte vizita liderului

PSV se deplasează la Vitesse pentru a apăra diferenţa de trei puncte care o desparte de ocupanta locului secund, Ajax. Gazdele au pierdut un singur meci pe teren propriu în acest campionat şi par o nucă greu de spart. În acest meci porneşte cu şansa a doua din două motive. Primul ar fi plusul de valoare şi experienţă a oaspeţilor. Acesta este completat şi de forma slabă în care se află Vitesse. În ultimele cinci etape a reuşit să obţină doar o victorie şi o remiză. PSV a reuşit în ultimele cinci etape trei victorii la scor: 7-0 acasă cu Den Haag, 5-1 în deplasarea de la Heracles şi 6-1 în deplasarea de la Nac Breda. Cred că meciul va fi echilibrat, dar oaspeţii se vor impune. Pariez 8 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,60 ne va aduce 4,8 unităţi profit.

Celtic defilează spre titlul de campioană

În lipsa celor de la Glasgow Rangers, Celtic nu are adversar în prima ligă din Scoţia. După 24 de meciuri disputate are un avans de 15 puncte faţă de a doua clasată, Inverness, pe terenul căreia se va deplasa la sfârşitul acestei săptămâni. De la poziţia a doua în jos campionatul este foarte echilibrat. Nici Inverness nu este sigură că termină în prima jumătate a clasamentului. Gazdele au avut un parcurs mediocru pe teren propriu, reuşind să câştige doar de cinci ori în 12 meciuri. Sâmbătă vor avea un meci foarte dificil împotriva echipei care domină fotbalul scoţian în acest moment. Şansele de a obţine un rezultat pozitiv în acest meci sunt foarte mici. Pariez 9 unităţi pe victoria celor de la Celtic. Cota de 1,50 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Mainz, favorită la Augsburg

Augsuburg, penultima clasată în prima ligă din Germania, primeşte duminică vizita celor de la Mainz. Oaspeţii ocupă locul cinci în clasament şi luptă pentru o participare în cupele europene sezonul viitor. Pe terenul celor de la Augsburg au un meci facil, pe care trebuie să-l câştige. Mainz nu a strălucit în meciurile disputate în deplasare, dar ţinând cont de adversarul din această etapă, ar trebui să se impună. Gazdele au jucat de zece ori pe teren propriu în acest campionat şi au reuşit să câştige un singur meci. Cota oferită pentru victoria celor de la Mainz este foarte mare, 2,60. Cred că oaspeţii nu vor pierde această confruntare. Mizez 10 unităţi pe “X2”. Cota de 1,41 ne va aduce un profit de 4,1 unităţi.

Milan luptă pentru un loc pe podium

AC Milan trece printr-o perioadă bună şi a ajuns pe locul 4, devansând-o pe marea rivală Inter. Duminică va juca pe terenul celor de la Cagliari. Gazdele sunt o echipă din partea a doua a clasamentului, dar meciul nu va fi unul foarte uşor. Milanul nu a impresionat în deplasare şi a pierdut puncte importante în aceste meciuri. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare în favoarea oaspeţilor. La aceasta se adaugă experienţa şi moralul şi obţinem un mix de argumente pentru o victorie a echipei antrenate de Allegri. Cota de 1,90 este foarte bună. La o miză de 7 unităţi, vom obţine un profit de 4,3 unităţi.
Succes!

Săptămâna trecută

Napoli – Catania
Pronostic: 1 – corect
Scor final: 2-0

Schalke – Furth
Pronostic: 1 – greşit
Scor final: 1-2

Ajaccio – Lyon
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 3-1

Marseille – Nancy
Pronostic: 1 – greşit
Scor final: 0-1

Fotbal la TV

Anglia – Premier League
Sâmbătă – 9 februarie
Ora 14:45 Tottenham – Newcastle Digi Sport 1
Ora 17:00 Chelsea – Wigan Digi Sport 2
Ora 19:30 Southampton – Manchester City Digi Sport 2

Duminică – 10 februarie
Ora 18:00 Manchester United – Everton Digi Sport 2

Spania – Primera Division
Sâmbătă – 9 februarie
Ora 23:00 Real Madrid – Sevilla Digi Sport 1

Duminică – 10 februarie
Ora 13:00 Barcelona – Getafe Digi Sport 1
Ora 20:00 Athletic Bilbao – Espanyol Digi Sport 2
Ora 22:00 Rayo Vallecano – Atletico Madrid Digi Sport 1

Italia – Serie A
Sâmbătă – 9 februarie
Ora 21:45 Lazio – Napoli Digi Sport 2

Duminică – 10 februarie
Ora 13:30 Parma – Genoa Digi Sport 2
Ora 16:00 Sampdoria – Roma Digi Sport 2
Ora 16:00 Cagliari – Milan Digi Sport 1
Ora 21:45 Inter – Chievo Digi Sport 2

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz