Detoxifierea de primăvară

Articolul a fost vizualizat de 1,834 ori

A detoxifia înseamnă a curăţa corpul de toxine prin alimentaţie. Toxinele care se acumulează în corpul nostru pot să încarce sistemul. Tonicul 90 60 90De aceea este esenţial să ajutăm organismul să se reînnoiască şi să întinerească.

Procesul de detoxifiere este extrem de benefic atât pentru fizic cât şi pentru minte. Detoxifierea ajută la eliminarea toxinelor, creşte imunitatea, îmbunătăţeşte metabolismul, reglează tranzitul intestinal şi nu în ultimul rând ajută la menţinerea unui excelent tonus fizic şi psihic. Fiecare dintre noi poate scăpa de surplusul dinăuntrul celulelor chiar dacă a mâncat nesănătos de-a lungul anilor. Organele care sunt afectate de toxine sunt ficatul, rinichii, sistemul digestiv şi sistemul imunitar.

Primăvara este anotimpul ideal pentru a face noi schimbări în dieta ta. Gusturile noastre se modifică în mod natural, de la mâncăruri grele, la alimente mai uşoare şi corpul nostru aşteaptă abundenţa fructelor şi legumelor proaspete pe care le aduce noul anotimp.

Sunt multe alimente cu care puteţi să vă schimbaţi stilul de viaţă în această primăvară. Organismul dumneavoastră are nevoie de reînnoire, eliminarea toxinelor, iar în acest articol vom vorbi despre alimentele şi suplimentele nutritive benefice cu care să începeţi procesul de detoxifiere.

Evitaţi grăsimile rele

Feriţi-vă de grăsimile saturate şi alegeţi grăsimile fără colesterol, cum e uleiul de măsline extravirgin. Consumaţi alimente naturale. Acum, că primăvara e aproape, e timpul potrivit să consumaţi legume proaspete. Gătiţi la abur, pentru a evita pierderea nutrienţilor din legume, iar efectele pozitive se vor vedea negreşit. Vitaminele conţinute de legumele de sezon vă vor oferi energia necesară, iar prospeţimea acestora le va face delicioase.

Mâncaţi proaspăt

Alimentele proaspete aduc organismului vitamine, minerale şi enzime preţioase, care sunt distruse în timpul gătitului. Consumaţi salate în stare naturală, fructe şi legume proaspete. Mâncărurile grele, cum e carnea, pot fi dificil de digerat şi, de asemenea, încetinesc metabolismul. Primăvara e timpul să-i daţi corpului dumneavoastră o pauza binemeritată, prin introducerea alimentelor vegetariene în dietă.

Beţi apă

Cu cât timpul se încălzeşte, începeţi să beţi cât mai multă apă. E probabil cel mai uşor mod să începeţi o dietă de detoxifiere.

Introduceţi alimentele verzi în dietă

Primăvara aduce verdele în viaţa noastră. E ideal să introducem verdeţurile delicioase în alimentaţie. Acestea au o aromă delicioasă când sunt tinere. Deci, spanacul şi salata tânără sunt alimentele perfecte pentru un adaos de enzime şi minerale. Suplimentele nutritive cu efect remarcabil în detoxifiere sunt Margusa, Argila, Orzul verde, Aloe Vera, Păpădia, Urzica, Extract din fructe de Soc, Tonic “E-lite” 90-60-90 şi Tonic hepato “E-lite”. Toate aceste suplimente au efect depurativ, detoxifiant şi mineralizant, şi se recomandă combinarea lor într-o schemă de tratament complexă.

Tonicul hepato “E-lite” are un puternic efect antiinflamator, antiinfecţios, regenerant celular, trofic hepatic, detoxifiant, antiviral, vitaminizant, antiedematos, calmant al durerilor hepatice. Produsul conţine miere, propolis, polen, lăptişor de matcă, cărbune vegetal, extracte din armurariu, sunătoare, chlorella, rostopască, ţelină, coacăz negru, muguri de alun, măceş, radice de secară, ulei esenţial de ienupăr, salvie, cimbru, lavandă. Formula complexă a acestui produs este eficientă în cazuri de hepatită cronică şi virală, steatoză hepatică, ascită hepatică, pancreatită, hepatomegalie, dureri hepatice sau pancreatice, intoxicaţii hepatice cu alcool, tutun sau medicamente.

About Redacţia REPLICA