Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 809 ori

Astăzi se dispută turul optimilor Europa League. Meciurile sunt foarte echilibrate şi orice pronostic este foarte riscant. Prin urmare, am ales doar un meci din această competiţie şi m-am orientat spre competiţiile interne. Campionate precum cele ale Turciei, Germaniei, României sau Italiei ne oferă meciuri foarte interesante.

Anzhi a câştigat tot acasă

mingiucaRuşii de la Anzhi au ajuns până în optimile Europa League datorită rezultatelor obţinute pe teren propriu. În deplasare au avut rezultate slabe, dar când au jucat acasă au reuşit să câştige de fiecare dată. Astăzi primesc vizita englezilor de la Newcastle şi trebuie să forţeze victoria pentru a lua o opţiune serioasă pentru calificare. Cred că în Anglia pot obţine cel mult o remiză. Mizez pe forţa celor de la Anzhi pe propriul teren şi pariez 5 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,70 ne va aduce un profit de 3,5 unităţi.

Galatasaray se distanţează

Galatasaray ocupă primul loc în Turcia şi are un avans de cinci puncte faţă de ocupanta locului doi, Beşiktaş. La sfârşitul acestei săptămâni joacă pe teren propriu cu o echipă de mijlocul clasamentului, Genclerbirligi. La prima vedere, meciul pare a fi facil pentru echipa antrenată de Fatih Terim. Aceasta are nevoie de victorie pentru a menţine distanţa faţă de principalele urmăritoare, Beşiktaş şi Fenerbahce. Galatasaray are jucători foarte buni, care pot face diferenţa în orice moment. Printre aceştia se numără Elmander, Drogba, Sneijder, Felipe Melo şi Bulut. Echipa din Istanbul a avut un parcurs bun pe teren propriu în acest sezon, reuşind opt victorii şi două remize în 11 etape. Valoarea şi experienţa sunt atuurile gazdelor. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,40 ne va aduce un profit de 4 unităţi.

Borusia M’gladbach, favorită în disputa cu Werder

Werder Bremen traversează o perioadă nefastă, având trei înfrângeri în ultimele trei etape. Sâmbătă joacă pe terenul Borusiei M’gladbach şi partida se anunţă foarte grea. Gazdele au avut un parcurs bun pe teren propriu şi au pierdut doar două meciuri în 11 etape. Werder a pierdut şapte partide disputate pe teren străin şi foarte probabil va înregistra a opta înfrângere la sfârşitul acestei săptămâni. Borusia a făcut meciuri bune în ultimele şi a obţinut punct sau puncte în meciurile cu Leverkusen, Dortmund şi Frankfurt. Adversarul de poimâine este inferior acestor echipe şi cred că victoria este un rezultat firesc pentru gazde. Cota de 2,30 este foarte bună şi ne poate aduce un profit frumuşel. La o miză de 6 unităţi, profitul va fi de 7,8 unităţi.

“Uniţi spre 24″

Sloganul steliştilor din acest sezon se aude tot mai des şi mai răspicat. Echipa din Ghencea pare de neoprit în acest sezon de Liga 1 şi foarte probabil va câştiga al 24-lea titlul de campioană a României. Duminică se va deplasa la Piatra Neamţ, pentru a juca împotriva Ceahlăului. Până la această partidă, Steaua joacă astăzi contra celor de la Chelsea. Cred că meciul va fi foarte solicitant pentru jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf şi aceştia ar putea resimţi oboseala duminică. Acesta ar fi singurul argument care ar putea pune la îndoială victoria Stelei. Oaspeţii au un lot numeros şi pot face oricând schimbări în echipă. Ceahlăul nu are valoarea necesară pentru a obţine un rezultat pozitiv duminică. Mizez zece unităţi pe victoria „roş-albaştrilor”. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Campioana cu faţă palidă

Campioana României, CFR Cluj, nu reuşeşte să se ridice la pretenţiile suporterilor. De când s-a reluat sezonul a disputat patru partide. Dubla cu Inter a fost o deziluzie. La Vaslui au fost dominaţi categoric, dar au reuşit să plece neînvinşi. Etapa trecută a fost învinsă acasă de Oţelul Galaţi. CFR a practicat un joc foarte slab şi nu a reuşit să înscrie niciun gol în meciurile oficiale din 2013. Sâmbătă se deplasează la Iaşi pentru a juca împotriva echipei locale. Gazdele au jucat două meciuri oficiale anul acesta şi le-au pierdut pe amândouă. Meciul din această săptămână nu va fi unul spectaculos. Cred că va fi o luptă oarbă şi nu se vor înscrie multe goluri. Sub 2,5 goluri este un pronostic bun. Mizez 10 unităţi pe acesta. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Rapid – Dinamo. Pronostic: X2 – corect. Scor final: 0-1
Petrolul – CSMS Iaşi. Pronostic: 1 – corect. Scor final: 2-1
Steaua – Gaz Metan. Pronostic: 1 – corect. Scor final: 3-0
Reims – PSG. Pronostic: 2 – greşit. Scor final: 1-0
Brest – Lyon. Pronostic: 2 – greşit. Scor final: 1-1

Fotbal la TV

Europa League
Joi – 7 martie
Ora 19:00 Anzhi – Newcastle Digi Sport 2
Ora 20:00 Steaua – Chelsea Digi Sport 1 / Dolce Sport 1 / Pro TV
Ora 20:00 Stuttgart – Lazio Digi Sport 3 / Dolce Sport 2
Ora 22:00 Benfica – Bordeaux Digi Sport 3
Ora 22:00 Tottenham – Inter Dolce Sport 2

Liga 1 – România
Vineri – 8 martie
Ora 20:30 Gaz Metan – Viitorul Digi Sport 1
Sâmbătă – 9 martie
Ora 19:00 CSMS Iaşi – CFR Cluj Digi Sport 1
Ora 19:00 Astra – Braşov Dolce Sport 1
Ora 21:30 Rapid – Petrolul Digi Sport 1
Duminică – 10 martie
Ora 18:00 Oţelul Galaţi – Pandurii Digi Sport 1
Ora 20:30 Ceahlăul – Steaua Digi Sport 1
Luni – 11 martie
Ora 19:00 “U” Cluj – Turnu Severin Digi Sport 1
Ora 21:30 Vaslui – Gloria Bistriţa Digi Sport 1

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz